Overige

Events

Sinds 2015 heb ik ontdekt dat ik geniet van het organiseren van een trainingsevent. Dit probeer ik nu 1x per jaar te realiseren. Om een idee te geven van wat ik hiermee bedoel:

  • in het najaar van 2015 heb ik, samen met Thera Balvers, de Amerikaanse trainer Robert Gonzales uitgenodigd om 2 keer een 3-daagse training te verzorgen;
  • in voorjaar 2016 heb ik, wederom samen met Thera, de Intensieve Internationale Training (IIT) georganiseerd: een 9 daagse training verzorgd door 4 trainers, waarbij we met elkaar als geweldloze gemeenschap gedurende deze periode samenleren/leven/zijn.

Er broeit een idee voor 2017. Zodra dit concreet is, zal het onder andere hier te lezen zijn.

Voor meer informatie over deze evenementen, klik hier.

Workshops/lezingen

Om mensen te laten kennismaken met het gedachtegoed geef ik proeverijen/workshops van 1 uur  op de open dagen bij Centrum Djoj (http://www.djoj.nl/) te Rotterdam, of bij de Roos (http://www.roos.nl/) te Amsterdam.

Ook kan ik op verzoek een interactieve lezing/workshop houden. Dit heb ik in het verleden bijvoorbeeld gedaan bij de Internationale Women Organisation, het Apostolisch Genootschap, Universiteit van Kampala, Ismaïli gemeenschap.

Voor meer informatie over geplande workshops en lezingen, klik hier.