Laden Agenda

« All Agenda

  • Dit agenda is voorbij.

Interactieve Lezing Apostolisch Genootschap

31 mei 2017 van 8:00 pm - 10:00 pm

Beter luisteren verandert de wereld

Verbindend communiceren is meer dan een methode. Het raakt de kern van ons mens-zijn, omdat het over behoeftes gaat. Het betekent dat je luistert naar jezelf en de ander. Wat is belangrijk voor ieder van ons en wat werkt voor ons samen? Zo kun je makkelijker omgaan met verschillen.” Aldus Dionne Verbeet, gecertificeerd trainer in geweldloze communicatie.

Dionne Verbeet licht deze avond de achtergronden toe van dit communicatiemodel, waarvan Marshall Rosenberg de grondlegger is. En ze zal ons actief laten kennismaken met de werking ervan.

Het model volgt vier stappen: van het communiceren van waarnemingen en gevoelens, tot het bespreken van jouw en andermans behoeftes en het doen van een voorstel. Het leert je hoe je recht kunt doen aan je eigen behoeften zonder in conflict te komen met de behoeften van anderen. Daarom is het ook veel meer dan een model. Verbindende communicatie helpt om in contact te blijven met het geven en ontvangen vanuit openheid en liefde. En dat verandert je leven, en uiteindelijk de wereld.

Meer informatie: Stroom, september 2016 voor een interview met Dionne Verbeet

inloop vanaf 19:30 uur

Prijs: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Gegevens

Datum:
31 mei 2017
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm

Organisator

Apostolisch Genootschap

Locatie

Rotterdam-Prinsenland
's Gravenweg 451
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps