Laden Agenda

« All Agenda

  • Dit agenda is voorbij.

Communicatie Check Up

20 oktober 2017 van 9:15 am - 4:30 pm

Als je merkt hoe waardevol Verbindende Communicatie voor jou is, én hoe lastig het soms is die waarde te verzilveren in werksituaties…
Als je merkt dat je weer eens toe bent aan het oefenen van vaardigheden in een kleine groep…
Als je merkt dat het verdiepen van Verbindende Communicatie ook vragen met zich meebrengt waarover je van gedachten wilt wisselen…

Dan biedt de Communicatie Check-up jou een dag gevuld met oefeningen en inzichten om inspiratie op te doen en vertrouwen te versterken in wat je in huis hebt!

Vorm
Iedere Communicatie Check-up is los van andere te volgen. Omdat de groepen, de vragen, de ervaringen en de thema’s wisselen, is de inhoud van iedere trainingsdag anders. De vorm is consistent:

Leerdoelen verhelderen
Oefeningen in tweetallen en plenair, gericht op zelf-empathie, helder uiten en empathisch luisteren
Uitwisseling over thema’s vanuit Geweldloze Communicatie (bijv. macht uitoefenen, van compromis naar synergie of communicatie in groepsverband)
Specifieke aandacht voor het oefenen met eigen casussen
Evaluatie

Voorafgaand aan de Check-up ontvang je per e-mail vragen die je helpen om de dag zo effectief mogelijk te maken. Het model van Geweldloze Communicatie, ontwikkeld door Marshall Rosenberg, is de rode draad bij deze training.

Voor wie
Iedereen die het gedachtegoed en de tools van Verbindende Communicatie op zijn werk wil integreren en eerder tenminste twee dagen training heeft gevolgd bij een gecertificeerde trainer.

Praktische informatie
De training is van 9.15-16.30 uur. De groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers. Prijs voor deelnemers van wie de organisatie betaalt: € 375 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch). Prijs voor ZZP-ers en particulieren: € 200 (vrijgesteld van BTW en inclusief alle trainingsmaterialen, koffie/thee en lunch).
Als je direct voor 2 of meer Check-ups inschrijft krijg je € 25 korting per keer.

Meer informatie
Bel (010-465 00 68) of mail ai-opener voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
20 oktober 2017
Tijd:
9:15 am - 4:30 pm

Organisator

Ai-opener
Telefoon:
010-465 00 68
E-mail:
info@ai-opener.nl
Website:
http://www.ai-opener.nl

Locatie

Djoj, Rotterdam
Antony Duyklaan 5
Rotterdam , 3051 HA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010-465 00 68
Website:
http://www.ai-opener.nl/introductietraining-vijfdaagse.html